Teknoloji

Mayıs ortasında çıkacak PC oyunları: 15 – 22 Mayıs 2023

 
Mayıs ayında çıkacak oyunlarla kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu listemizde Mayıs ayı ortasında çıkacak olan PC oyunlarına göz atıyoruz. Liste 15-22 tarihlerini kapsıyor.
 
– The Outlast Trials (18 Mayıs: çevrimiçi, hayatta kalma, korku)
 
 
Red Barrels tarafından geliştirilen ve grubun kendisi tarafından yayınlanan çevrimiçi hayatta kalma korku oyunu The Outlast Trials, 18 Mayıs’ta geliyor. Tek oyunculu veya çevrimiçi co-op olarak oynayabileceğiniz bu yapımda, bir yandan kaygı unsurlarını yaşarken diğer yandan kaygı unsurlarını deneyimleyin. Oyunda sizi kovalayan yaratıklar ve tehditler olacak. Bu tehditlere karşı koymak için sağa sola koşacak ve gerçeği bulduğunuz yere saklayabileceksiniz.
 
Oyunda gergin bir atmosfer ve karanlık bir yapı bizleri bekliyor olacak. Diğer korku oyunlarında olduğu gibi bu oyunu da tek oyunculu veya çevrim içi olarak oynayabileceksiniz. Hangi modu seviyorsanız o yapıda oynamak sizi daha çok eğlendirecektir. Ama sonuçta arkadaşlarla birlikte bu oyunları oynamak ve arkadaşlarla birlikte hayatta kalmaya çalışmak bize çok daha yeterli bir deneyim aktarabilir. Bu sebeple bu oyunu arkadaşlarınızla birlikte oynamanızı tavsiye ederim.
 
 
Oyun ilk olarak erken erişim versiyonu olarak piyasaya sürülecek. Bundan dolayı oyunda çeşitli hatalar ve eksiklikler olabiliyor. Bu süreçte oyuna yeni içerikler ve güncellemeler eklenecektir. Ayrıca birçok özellik tam sürüme ulaşmadan bu sürüme aktarılacaktır. Ancak tabi ki bu erken erişim sürümünün tam sürüme ulaşmadan bize eksik bir deneyim sunabileceğini söyleyebiliriz. Erken iş sürümünü doğrudan satın alıp oynayabilir veya tam sürümü beklemek için oyunu istek listenize ekleyebilirsiniz.
 
Red Barrels’ın bizlere sunacağı bu yapımda merak uyandıran eşyalar bizleri bekliyor olacak. Nitekim oyun bizi zıplatacak ve gergin atmosferi her daim hissedeceğimiz bir yapı bizlere aktarılacak. Oyunda asıl amacımız uzun süre hayatta kalmak olacak. Amacımızın hayatta kalmak olduğu bu kaygı deneyiminde ne kadar uzun süre hayatta kalabilirsek, o kadar çok başarı ve çıkış elde etmiş oluyoruz. Oyunda bir yaratık ve tehdit peşimize düşecek ve bu tehditten kurtulmak için doğal olarak çevresel unsurları kullanmamız gerekecek. Kendimizi her zaman oyunun kenarında hissedeceğiz ve oyun boyunca bu gerilimi hep yaşayacağız.
 
 
Tek oyunculu ya da arkadaşımla oynayabileceğimiz bu yapımda farklı farklı bölgeler bizleri bekliyor olacak. Her bölgenin kendi teması ve yapısı olacaktır. Bu bölgeyi iyi bilmek olağandır, öncelikle iyi ezberlemek ve yeterince bilmek gerekecektir. Bundan dolayı oyunda saklanacağımız yerleri ve koşabileceğimiz yerleri çok iyi bir şekilde analiz edip bölgenin yapısını iyi öğrenmemiz gerekecek. Bölgenin yapısını öğrendikten sonra kendimize uygun bir plan oluşturabileceğiz ve bu plan dahilinde bize avantaj sağlayacak çevre unsurlarını kullanabileceğiz.
 
Oyunda ne kadar hayatta kalırsak o kadar başarı elde ettik. Etrafınızdaki yaratıklardan ve yaratıklardan kurtulmak ve onlardan kaçmak için kendimizi hep bir şeyler yaparken bulacağız ve çevreyi keşfetmeye çalışacağız. Doğal olarak hem kendi başımıza hem de arkadaşlarımızla birlikte çevreyi keşfetmek ve neler olup bittiğini öğrenmek için ilerlemeye başlayacağız ve oyunda bize sunulan çeşitli bulmacaları çözmeye başlayacağız. Oyunda ne kadar uzun süre hayatta kalırsak, yaratığın bizi bırakma olasılığı o kadar yüksek. Bu nedenle, hayatta kalmanın anahtarı, her zaman ve aktif olarak hareket halinde olmak ve bu süreçte soğukkanlılığımızı korumak olacaktır.
 
 
Soğuk Savaş dönemini temel alan bu yapımda arka planda bir hikaye bizlere aktarılacak. Bu hikaye kapsamında birçok atılım yapabileceğiz. Oyunda arka planda çeşitli deneyler yapıldığını ve insanlar üzerinde bir şeyler denendiğini görebileceğiz ve bu deneylerin tabi ki başarısız olduğunu ortaya koyabileceğiz. Bu deneyler sonrasında insanın mutasyona uğradığını ve evrimleştiğini görebileceğiz ve bu bağlamda çeşitli canlıların ortaya çıktığını anlayacağız. Biz de bu arka planda deneyleri durdurmak ve hayatta kalmaya başlarken deneylerin neden başarısız olduğunu öğrenmek için yola çıkacağız.
 
Pek çok insanın akıl sağlığını kaybettiği bu yapımda bir şeyler yapmaya çalışacağız ve oyun içerisinde bilimin adını işlemeye başlayacağız. Korku ve şiddetin yer aldığı bu yapımda elbette her zaman mezar yaratıklarla karşılaşacağız ve bu konuda gergin hissedeceğiz. Bu tarz yapımlar nedeniyle anksiyete oyunu sevenler oynayabilir ve korku oyunlarından gerçekten korkan oyuncular muhtemelen bu oyundan uzak durmak isteyebilirler. Bu konuda tercih tamamen size kalmış olup oyunu biraz deneyimleyip size uygun olup olmadığına bakabilirsiniz.
 
 
Yukarıda da belirttiğim gibi arkadaşlarla hem tek oyunculu hem de co-op modunda oynayabileceğiz ve bu kapsamda çeşitli saldırılar gerçekleştirebileceğiz. Oyunda toplam 3 arkadaşınızı yanımıza alıp 4 kişilik bir takım oluşturabileceksiniz. Toplamda 4 kişilik bir grubu eğitebileceğimiz bu yapımda grup çalışması oldukça değerli olacaktır. Bu kadroyla birlikte mücadele edip önümüze çıkan tehdit ve tehlikeleri yenmek için yola çıkacağız. Normalde bu tarz oyunları grupla ve arkadaşlarla oynamak çok daha akıcı olabiliyor, arkadaşlarla birlikte plan yapmak, onlarla birlikte ilerlemek ve kaygı atmosferini bir nebze azaltmak için grup çalışması çok değerli.
 
Outlast serisinden yola çıkan bu yapımda bu tema yapısının bizleri bekliyor olması olağan bir durum. Oyundaki hem atmosferler hem de yaratık tasarımları doğal olarak bu seriye özgü olacak. Elbette oyunda çeşitli yaratıklar ve yaratıklarla karşılaşacağız, onlardan saklanmak için her zaman saldırılar yapabileceğiz ve kendimizi her zaman saklanırken bulabileceğiz. Bu nedenle oyunda zımnenlik konusu çok önemli olacak ve bu bağlamda zımnen yeteneğimizi geliştirebileceğiz.
 
 
Oyunda çevreyi keşfederek çeşitli araçlar bulabileceğiz ve bu araçları kendi lehimize ve yararımıza kullanabileceğiz. Elbette oyunda ilerlemek için bazı bulmacalar bize aktarılacak ve bu bulmacaları çözmek için grup arkadaşlarımıza güvenmek zorunda kalacağız. Grup çalışmasının çok değerli olduğu bu yapımda hem zımni becerilerimizi artıracağız, hem düşmanları yavaşlatmak için saldırılar yapacağız, hem de kendimizi geliştirmek için oyun içinde çalışmaya başlayacağız.
 
The Outlast Trials’da çeşitli yükseltmelerin yanı sıra karakterimizi geliştirebileceğimiz ve özelleştirebileceğimiz bir yapı da olacak. Hem karakterimizi hem de kendi bölgemizi özelleştirerek kendi oyun tarzımızı oluşturabileceğiz ve bu yöntemi arkadaşlara sunabileceğiz. Oyunda kendimizle ilgili bir hücremiz de olacak. Bu hücreyi istediğimiz gibi dekore edebileceğiz ve bu hücreye yeni eşyalar ekleyebileceğiz.
 
 
Hayatta kalma kaygısı oyunu The Outlast Trials, 18 Mayıs’ta biz oyun severlerin beğenisine sunulacak. Yukarıda da belirttiğim gibi oyun ilk etapta erken erişim sürümünde çıkacak. Dilerseniz oyunu Steam sayfasından istek listenize ekleyebilir ve oyundan çıkarken bildirim alabilirsiniz.
 
– Ben Geleceğim: Cosy Apocalypse Survival (18 Mayıs: simülasyon, keşif, üs inşa etme)
 
 
Mandragora tarafından geliştirilen ve tinyBuild tarafından yayınlanan bir simülasyon, keşif ve üs inşa etme oyunu olan I Am Future: Cosy Apocalypse Survival, 18 Mayıs’ta biz oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Renkli bir sanat tarzı ve grafik yapısına sahip olan bu oyunda, bir karakterin kontrolünü ele geçireceğiz ve bu sualtı dünyasında hayatta kalmaya başlayacağız. Oyunda çevreden çeşitli atmosfer ve görünümlere sahip kaynakları toplayabileceğiz, bu kaynakları birleştirerek yeni yapılar inşa edebileceğiz ve bu kaynaklar sayesinde hasarlı yapıları onarabileceğiz.
 
Birçok mekanik dahil
 
Farklı bir hayatta kalma deneyimini bizlere aktarmaya çalışan bu oyunda renkli grafikler ve renkli atmosferler bizleri bekliyor olacak. Oyunda bir erkek karakteri kontrol edeceğiz ve bu karakter ile bir yandan hayatta kalmaya çalışırken bir yandan da yeni bölgeleri keşfedip bu yeni bölgelerin kilidini açmaya çalışacağız. Oyun, klasik hayatta kalma oyunlarından mekanikler içerecek ve bu mekaniklerin ortasında keşif unsurları, çiftlik-çiftçilik, simülasyon unsurları, zanaatkarlık mekaniği, inşaat mekaniği, balık tutma mekaniği ve daha fazlası olacak.
 
 
Pek çok mekanik içeren ve etrafı keşfedebileceğimiz bu oyunda, yeni yeni içeriklerin kilidini açıp içerideki daha fazlasına erişebileceğiz ve kilidi açarken oyundan daha çok zevk alabileceğiz. Oyunda insanlığın ve dünyanın çöküş hikayesini yeniden deneyimleyebileceğiz ve bu bağlamda hayatta kalmaya çalışanlardan biri olarak bu dünyada var olabileceğiz. Oyunda diğer kurtulanlarla tanışabileceğiz, onlarla etkileşime geçebileceğiz ve onlarla diyaloga girebileceğiz. Bu sayede ne istediklerini öğrenebileceğiz ve onlara çeşitli yardımlar sağlayabileceğiz. Oyunda çeşitli yardımlar yaparak onlardan kaynak elde edebileceğiz ve aldığımız kaynaklarla kendi bölgemizi ve ikametgahımızı daha da genişletmeye başlayacağız.
 
tarım alanı
 
 
Oyunda bir üs yani kendimize bir yer olacak. Burayı istediğimiz gibi geliştirip yeni eşyalarla donatabileceğiz. Oyunda yukarıda da belirttiğim gibi farm yapabileceğiz, farm kapsamında çeşitli ürünler elde edebileceğiz ve kendi tarım alanımızı kurabileceğiz. Kurduğumuz bu tarım alanı ile birlikte kendi gıdamızı üretip toplayabileceğiz. Acıktığımızda bu ürünleri yiyebileceğiz ve hayatta kalmaya bu temel unsurlardan başlayacağız.
 
Zanaat mekaniği
 
Oyunda ise craft yapabileceğiz yani craft mekaniği ile birlikte araç üretebileceğiz. Oyunda çevreyi keşfettikçe yeni kaynakları kendi bünyemize katabileceğiz ve bu yeni kaynakları birleştirerek çeşitli araçlar elde edebileceğiz. Bu nedenle oyunda çevreyi keşfetmek, çeşitli kaynakları toplamak ve crafting mekaniğinde kaynakları birleştirmek oldukça değerli. Hayatta kalma oyunlarının özüne baktığımızda bu mekanik ön plana çıkıyor ve bu tür konularda bu mekaniğin oldukça değerli olduğunu görebilirsiniz.
 
 
Oyunda ilk etapta bulunduğumuz dünyanın sular altında olduğunu görebilir ve kendimizi bir gökdelenin çatısında bulabiliriz. Onun için önce buradan başlayıp bu çatıyı kendi bölgemiz haline getirebilir ve bu çatıyı tamamen geliştirip yeni tarım alanları ile genişletebiliriz. Oyunda tabi ki bu küçük bölge ile başlayıp daha fazla bölgeyi bünyemize katmak için etrafı gezmeye başlıyoruz ve insanlığı bu sıkıntılı durumdan kurtarmaya çalışıyoruz. Bu nedenle oyunda arka planda bir ekip gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışacak, bir yandan da çevreyi keşfederek her zaman yeni kişilerle veya karakterlerle etkileşime geçebileceğiz.
 
I Am Future: Cozy Apocalypse Survival’da tanıştığımız karakterlerle birlikte hikayelerini öğrenebileceğiz, bu duruma nasıl geldiklerini öğrenebileceğiz ve yardıma ihtiyaçları olup olmadığını sorabileceğiz. Yardıma ihtiyaçları olursa elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız ve bu bağlamda hayatta kalmalarına yardımcı olabileceğiz.
 
renkli atmosfer
 
 
Yukarıda da belirttiğim gibi oyunda renkli bir atmosfer ve grafik yapı bizleri bekliyor olacak. Bu yapıda renkli atmosferlere ve görsellere aktarılmış olacağız. Bu nedenle her zaman etrafa bakıp yeni yerler keşfederek bu lezzetleri keşfetmeye devam edeceğiz. Oyunda keşfetmenin çok değerli olacağı olağan. Çünkü çevreyi keşfetmek her zaman yeni kaynaklar elde etmek anlamına gelecektir. Dolayısıyla bu keşif öğelerini bir çok oyunda deneyimleyebileceğiz.
 
batık bir dünya
 
Gökdelenin çatısı ile başladığımız bu hayatta kalma macerasında kendimizi başka alanlarda bulacak ve bu diğer alanların temalarını keşfedeceğiz. Oyunda insanlığın son günlerini yaşadığını öğrenebileceğiz ve bu bağlamda elimizden gelen her şeyi yapmaya çalıştığımızı görebileceğiz. İnsanlıktan geriye ne kaldıysa bu oyunda yerini alacak ve tutunduğumuz her parça bizim için çok değerli olacak.
 
 
Yukarıda da belirttiğim gibi çevreyi keşfederek çeşitli kaynaklar elde edebileceğiz ve craft mekaniği sayesinde yeni ekipmanlar üretebileceğiz. Oyunda ekipman üretebileceğimiz kısımda birçok farklı alet ve ekipman bulunacaktır. Bu araç ve gereçlerin ortasında mikrodalga fırınlar, bilgisayarlar, tabak takımları ve daha fazlası olacaktır. İkisini de etrafta bulup kendimiz üretebileceğiz. Bu nedenle çevreyi keşfetmek ve kaynak toplamak çok değerli olacaktır. Oyunda bu araçları dinlediğimiz gibi upgrade edip yenileyebileceğiz. Yenilendikçe bu eşyaları kullanma oranımız artacaktır.
 
Gelecek tema bulunacak
 
Bir sonraki tema oyunda bizi bekliyor olacak. Bundan dolayı oyunda çeşitli robotlar yer alacak ve bu robotları görevlendirebileceğiz. Oyunda artık yalnız kalmamak ve çeşitli arkadaş ve meslektaşlarımızı yanımızda getirmek için bu robotları dahil edebileceğiz. Çeşitli atama araçları ile bu robotları yanımızda tutabileceğiz. Onlarla birlikte binaları ve çeşitli hasarlı yapıları onarabileceğiz ve onları çeşitli mahsuller üretmemize ve daha sonraki işler için kullanmamıza yardım etmeleri için görevlendirebileceğiz. Bu nedenle, bu robotlar oyunda büyük bir değere sahip olacak. Bu robotlar hem iş yükü anlamında hem de arkadaş anlamında yanımızda olacak.
 
Balık tutma mekaniği dahil edilecek
 
 
Oyunda yine çevreyi keşfederken her yerin sular altında olduğunu görebileceğiz ve doğal olarak bu su basmış bölgede balık tutabileceğiz. Balıkçılık esasına göre birçok balığı yakalayıp bu balıkları hem akşam yemeği hem de diğer öğünler için toplayabileceğiz. Oyunda bu balıkları tekrar kızartabileceğiz, kendi pişirme becerilerimizi yükseltip geliştirebileceğiz ve daha fazlasını yapabileceğiz.
 
Savunma yapıları inşa edebileceğiz
 
Oyunda arka planda yine çeşitli tehlikeler bizleri bekliyor olacak. Bu tehlikelerin üstesinden gelmek ve üstesinden gelmek için kendi bölgemizi çok korunaklı bir yer haline getirmemiz gerekecek. Savunma yapıları oluşturabileceğiz ve bu gelen tehditlere karşı kendimizi savunabileceğiz.
 
 
Renkli grafiklere ve sanat tarzına sahip bu hayatta kalma simülasyon oyunu, 18 Mayıs’ta biz oyun severlerin beğenisine sunulacak. Oyun ilk olarak erken erişim sürümünde çıkacak ve erken erişim sürümü boyunca çeşitli güncellemeler alacak. Oyunun Steam sayfası şu anda açık. Dilerseniz Steam sayfasındaki istek listenize ekleyebilir ve çıktığı gün bildirim alabilirsiniz. Bu tarz oyunları seviyorsanız bu yazıya göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz.
 
– LEGO 2K Drive (19 Mayıs: lego, yarış, bina)
 
 
Visual Concepts Entertainment tarafından geliştirilen ve 2K tarafından yayınlanan lego, yarış, inşa etme oyunu LEGO 2K Drive, 19 Mayıs’ta biz oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu Lego tarzı açık dünya yarış oyununda, inşa edip yaratabileceğiz. istediğimiz araç ve bu araca çeşitli segmentlerden yer veriyoruz. Oyunda bir çok aktivite ve görev bizleri bekliyor olacak. Bu faaliyet ve görevler kapsamında çeşitli maceralara ve çabalara girişeceğiz ve bu çalışmalar kapsamında çeşitli ödüller ve yeni modüller alma şansına sahip olacağız.
 
Oyunda renkli ve canlı bir atmosfer bizleri bekliyor olacak. Aslında legonun içeriğini biliyorsunuz, tüm lego kesimleri bu yapımda yer alacak. Lego modüllerini bir araya getirerek çeşitli araçlar yapabileceğiz ve bu modüller ile birçok yarışa girebileceğiz. Oyunda istediğimiz ve hayal ettiğimiz bir aracı yapmaya başlayacağız ve bu kapsamda çeşitli yarışlara katılabileceğiz. Elbette yarışları kazandıkça daha fazla içeriğe sahip olabileceğiz ve çeşitli ödüllerle birlikte daha fazla kaynak elde edebileceğiz.
 
 
Oyunu tek kişilik ya da online PVP olarak oynayabiliyoruz, dilersek arkadaşımızı da aramıza dahil ederek bu yarış oyununu bölünmüş ekranda deneyimleyebiliyoruz. Oyunda yer alan bu modlar sayesinde farklı deneyimler yaşayabiliyor ve her oyuncu bu oyundan farklı bir sonuç alabiliyor. Dolayısıyla oyunda yapabileceğimiz çok şey olacak ve bu içerikler sayesinde oyunu deneyimleyebileceğiz ve çeşitli uğraşlara girişebileceğiz.
 
Oyunda tabii ki sıradan yarışlara değil kupa serisi maçlarına da katılabileceğiz ve bu türlerde hep kazanmaya çalışacağız. Oyunda yine kendisiyle alakalı bir lig sistemi olacak ve lig kapsamında çeşitli çabalar sarf ederek kendimizi üst sıralara koyacağız. Oyunda ne kadar çok denersek oyunun mekaniğine o kadar alışabileceğiz ve bu yarışlarda kendi aracımızı kullanabileceğiz.
 
 
Açık dünyada birçok etkinliğe ve yarışa katılabileceğiz ve bu yarışları kazanarak çeşitli ödüller kazanabileceğiz. Oyunda kazanabileceğimiz birçok kupa ve etkinlik olacak, bu kupaları ve etkinlikleri kazandıkça daha fazla modülün ve içeriğin kilidini açabileceğiz ve bu içeriklerle birlikte kendi lego kesimlerimizi biriktirebileceğiz. ve daha güçlü bir araç elde edin. Oyun doğal olarak diğer yarış oyunlarından farklı olarak kendine has bir yarış mekaniğine sahip olacak. Legolarla oluşturduğumuz bu araçlarla çıktığımız bu macerada farklı uğraşlara girişebileceğiz.
 
Oyunda farklı parkurlar olacak ve kendimizi bu parkurlarda yarışırken bulabileceğiz. Yine her parkurun kendi teması, atmosferi ve dinamikleri olacak, bu parkurlarda ustalaşıp galip gelmek için yeterince sağı ve solu analiz etmemiz ve ardından burada çeşitli yarışlar gerçekleştirmemiz adettendir. Sonrasında bu yarışı kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yaparsak, hız ve stabil bir sürüş elde edersek yarışı kazanmamız oldukça yüksek olacaktır.
 
 
Oyunda tabii ki açık dünyada seyahat edebileceğiz ve sağda ve solda çeşitli etkinliklere ve yarışlara katılabileceğiz. Oyunda katılabileceğimiz onlarca yarış içeriği olacak ve çevreyi keşfettikçe yeni görevlerin kilidini açabileceğiz. Oyunda farklı farklı alanlara atılacağız ve bu alanları keşfedip atmosferin tadını çıkarabileceğiz. Oyunda hem çevreyi keşfedip kendi becerilerimizi geliştireceğiz hem de etrafta bulduğumuz modüller ile hayallerimizdeki aracı üretmeye başlayacağız. Oyunda çevrede çeşitli yarışlara katılabileceğiz ve bu yarışların yanı sıra kupa serilerine katılarak bu turnuvayı kazanmaya çalışacağız. Elbette bu kupa serilerinde birçok yarış olacak ve bu seride ne kadar çok yarış kazanırsak o kadar puan üst sıralara yerleşeceğiz. Bu nedenle kupa serisinde kazanmak için yüksek bir performans göstermemiz gerekecek.
 
LEGO 2K Drive’da bu açık dünya içinde anekdot niteliğindeki görevlere çıkabileceksiniz ve arka planda bize bir hikaye anlatılacak. Bu hikaye kapsamında çeşitli küçük oyunlara girişebileceğiz, çeşitli görevler edinebileceğiz ve görevleri yapmaya başlayacağız. Oyunda masal görevlerini yaparken hikayenin ne olduğunu anlamaya çalışacağız ve bu hikaye kapsamında oyunu bitirmeye başlayacağız. Oyunda yine çeşitli kötü karakterler bulunacak ve biz bu kötü karakterleri yenmek için çaba sarf etmeye ve bu çabalarımızda onları yenmeye başlayacağız. Çabanın boyutu artacak ve zorluk tekrar artacaktır. Bu nedenle oyunda kendi sürüş becerilerimizi geliştirmek ve bulduğumuz yeni modüller ile birlikte aracımızı güçlendirmek zorunda kalacağız.
 
 
Oyunda aracımızın her bir modülünü farklı şekilde kurabileceğiz ve bu modülleri güçlendirebileceğiz. Yeniden yapılan kesimler ile bu modülleri araca takıp, bu parçaları araçtan çıkarıp yenileri ile değiştirebileceğiz. Bu sayede aracın birçok yerine dokunabileceğiz, modüllerini değiştirebileceğiz ve bu kapsamda güçlendirebileceğiz. Öte yandan aracımız istediğimiz gibi özelleştirilebiliyor ve bu oyunda hayalimizdeki aracı legolarla yapmaya çalışacağız.
 
LEGO 2K Drive’da tek bir yarış serisine veya bir kupa serisine dahil olabileceğiz ve bu seriler içerisinde istediğimiz gibi kendimizi geliştirmeye başlayacağız. Elbette her yarış kazandığımızda çeşitli ödüllerimiz olacak ve bu ödüllerle yeni kesintiler yapabileceğiz. Oyunda hem tek oyunculu hem de çevrimiçi olarak arkadaşlarla birlikte oynayabileceğiz ve diğer oyuncularla birlikte savaşabileceğiz. Dilersek aynı evde arkadaşımızla birlikte oynayabilecek ve bu oyunu bölünmüş ekranda deneyimleyebileceğiz.
 
 
Oyunda açık bir dünya olacak ve bu açık dünya etrafında çeşitli garip görevler olacak. Bu garip görevler sayesinde oyunu farklı bir şekilde deneyimleyebileceğiz ve bir yandan da eğlenebileceğiz. Oyunda tekrar kazandığımız her zaferle kendi şöhretimizi artırabileceğiz ve itibarımızı yayarak diğer oyuncuların bizi tanımasını sağlayabileceğiz.
 
“Değiştirmek suç değil ama değiştirmek suçtur” mottosuyla birlikte atıldığımız bu oyunda, elimize aldığımız araçla ilerleyebileceğiz ve bu araçla birlikte büyük emekler verebileceğiz. bir yaşam tarzı”. Oyunda bu araçları istediğimiz gibi özelleştirebileceğiz ve bu aracın modüllerini çıkarıp takabileceğiz. Oyunda her zaman kendimizi yarışırken bulacağız ve açık dünya ile birlikte bu yarış deneyimi biraz çeşitlenecek.
 
 
Oyunda kendimize ait bir garajımız olacak ve bu garajda araçları istediğimiz gibi değiştirebileceğiz. Oyunda araç yapım mekanikleri olacak ve lego modüllerini bu araç üzerinde birleştirebileceğiz. Oyunda sıfırdan inşa edebileceğimiz araçlar olacak ve topladığımız legolarla birlikte sıfırdan bir araç yapacağız ve bu oyunda hayalimizi kurduğumuz aracı yapmaya çalışacağız. Ayrıca istediğimiz gibi bir araç yapmak için ekstra bir rehber olacak ve bu rehber sayesinde araç nasıl yapılır – nasıl yapılır – öğrenebileceğiz.
 
19 Mayıs’ta çıkacak olan bu oyunun Steam sayfası açıldı. Dilerseniz oyunu Steam sayfasındaki istek listenize ekleyebilir ve çıktığı gün bildirim alabilirsiniz. Bu tarz yarış oyunlarını seviyorsanız ve lego temasını seviyorsanız bu yazımıza göz atabilirsiniz.
 
– Soul Delivery (21 Mayıs: gizem, platform oyunu, macera, dedektif)
 
 
Tek fikirli Ryan tarafından geliştirilen ve yayınlanan gizem, platform, macera, polisiye oyunu Soul Delivery, 21 Mayıs’ta piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Gelecek temalı bu yan görünüm platform oyununda, çeşitli ortaya çıkarmaya çalışacağız. farklı bölgelere atılabilen gizemler. Gizem temalı bu oyunda çeşitli robotlar olacak ve dilersek bu robotlarla etkileşime geçebileceğiz ve onlarla diyalog kurabileceğiz.
 
Oyunun ana hedefleri çevreyi keşfetmek, hikayenin gidişatını etkilemek ve çeşitli gizemleri ortaya çıkarmaktır. Bu bağlamda çeşitli görevler yapabilir, farklı bölgelere gerçek ilerleme kaydedebilir ve bu renkli ve ışıltılı atmosferde kendi yolumuzu bulmaya çalışabiliriz. Oyunda hafıza kaybı yaşayan bir robot ile maceraya atılıyoruz. Bu robot macerasında farklı robotlarla etkileşime geçebiliyor ve o robotlardan çeşitli görevler alabiliyoruz.
 
 
Oyunda renkli bir atmosfer ve şehir hayatı bizleri bekliyor olacak. Oyunda yine farklı bölge ve kısımlara ilerleyip bu bölgelerin keşfini tamamlayabileceğiz. Oyunda arka planda hareketli bir yaşam ve müzikler bizlere sunulacak. Bu müzikler ve canlı hayat teması sayesinde oyunda canlı ve yaşayan bir şehir olduğunu görebileceğiz. Bu nedenle oyunun bu format içeriğini benimsemesi çok güzel oldu.
 
Soul Delivery’de çıktığımız bu macerada küçük bir robotun kontrolünü alıp sağa sola hatasız koşmaya başlayacağız. Oyunda bu robot ile ilerleyebileceğiz ve etrafta neler olup bittiğini öğrenmeye çalışacağız. Oyunda hafıza kaybı yaşayan bir robotu elimize aldığımızda hep bu sorundan muzdarip olacağız ve bu sorunu nasıl aşacağımızı bulmaya başlayacağız. Oyunda insan ve yapay zekanın ortasında neler olup bittiğini öğrenebileceğiz ve bu hedef dahilinde hikaye kapsamında oyunda ilerleme kaydedeceğiz.
 
 
Oyunda rengarenk ve pırıl pırıl bir dünya bizleri bekliyor olacak. Bu dünyada kendimizle ilgili çeşitli görevlerimiz olacak ve bu görevleri yerine getirmek için robotumuzun kontrolünü ele alacağız. Oyunda etrafta keşfedebileceğimiz, hikaye kapsamında çeşitli görevleri yerine getirebileceğimiz ve etrafta etkileşime girebileceğimiz çeşitli nesneler olacak. Platform macerasını bizlere sunan bu oyunda diğer robotlarla birlikte karşılaşabileceğiz, bu robotlarla çeşitli diyaloglar kurabileceğiz ve bu robotlardan çeşitli görevler alabileceğiz. Bir yandan hikayenin gidişatını öğrenebileceğimiz, diğer yandan çeşitli görevleri yerine getirebileceğimiz bu oyunda paketleri teslim etmek bizim işimiz olacak.
 
Soul Delivery’de görev dizisini yerine getirirken elbette hikaye bir yerden fırlayacak ve bizi meraklandırmaya başlayacak. Oyunda bir gün görev yaparken isimsiz bir paket teslim etmemiz gerekecek. Bu paketi teslim ederken gecenin karanlığına yolculuk edecek ve bu bağlamda çeşitli gizemler ortaya çıkmaya başlayacaktır. Burada hikayenin kırılma anı yaşanacak ve bu hikaye kapsamında pek çok kırılma yaşayacağımız da aşikar.
 
 
Oyunda her zaman çevreyi keşfedip bulduğumuz her robotla diyaloğa girip arka planda neler olup bittiğini öğrenmemeye çalışacağız. Bu, bu oyunun ana hedefidir. Yerine getirmemiz gereken görevlerimizin olduğu oyunda yine seçebileceğimiz çeşitli diziler ve bölümler olacak. Bu bölümlerde yaptığımız seçimlerle birlikte hikayenin gidişatı etkilenecektir. Dolayısıyla bu seçimlerin oldukça değerli olduğunu söyleyebiliriz. Oyunda seçim yapmak zorunda kaldığımız anlarda kontrol tamamen bize bırakılacak ve bu kontrol sayesinde dilediğiniz gibi seçim yapıp hikayenin gidişatında taraf tutabileceğiz.
 
Bilim kurgu öyküsünün ve maceranın bizlere aktarıldığı bu yapımda gizemli bir dünya yer alacak ve bu gizemli dünya etrafında çeşitli sırları ortaya çıkarmak bizim işimiz olacak. Yukarıda da belirttiğim gibi oyunun gidişatını etkileyen seçimler yapmak zorunda kalacağız ve bu seçimler ile farklı sonlara doğru ilerleyebileceğiz. Oyunda kendimizle ilgili çeşitli yetenekler olacak ve bu yetenekler dahilinde platform zorluklarını aşmaya başlayacağız. Oyunda çıktığımız bu macerada çeşitli bulmacalar bize aktarılacak ve bu bulmacaları çözmek için kendi beceri ve yeteneklerimizi kullanabileceğiz. Bu bağlamda, bu bulmacaları ortadan kaldırabileceğiz.
 
 
Bulmacaların zorluğu giderek artacak ve ilerleyen bölümlerde can sıkıntısı bulmacaları karşınıza çıkacaktır. Yandan görünüşe sahip gelecek temalı platform oyununda, bu canlı yaşamı içeren bölgelerde dilediğimiz gibi dolaşıp dolaşabileceğiz. Oyunda rastgele şiddet veya aksiyon unsuru olmayacak. Bu nedenle sadece macera ve keşif eşyaları olacak. Oyunda ateş etme, dövüşme ve diğer şiddet mekanikleri bulunmadığından dilediğiniz gibi ve rahat bir şekilde dolaşabilecek ve bu kapsamda çeşitli görevleri yerine getirebileceksiniz.
 
Bağımsız bir geliştirici tarafından karşımıza çıkacak olan bu oyundan oldukça üst düzey bir dinamik beklememiz gerekecek ancak buna rağmen geliştiricinin bizlere sunduğu ortam ve canlı atmosfer dikkatimizi çekecek cinsten. Dolayısıyla bu yapıyı oyun içinde ele geçirip bize devretmek çok değerli olacaktır. Bir oyuncu olarak bu bağımsız yapımın içine çok fazla girmemek ve çok fazla bir şey beklememek bizim için en iyisi olacaktır. Bu nedenle yüksek beklentilerle girersek muhtemelen aradığımızı bulamayacağız ve muhtemelen bu oyundan hiç zevk almadan çıkmamız mümkün olacaktır. Bu nedenle beklentileri doğru bir biçimde ayarlamak çok değerlidir.
 
 
Bir iş robotu olarak çıktığımız bu macerada geleceğin teması yer alacak. Geleceğin temasında ise neon ışıklar ve canlı atmosfer bizlere aktarılacak. Oyunda gecenin karanlığı oldukça keyifli bir şekilde bizlere sunulacak ve bu ışıltılı dünyada yolumuzu bulmaya başlayacağız. Oyunda giriştiğimiz macerada çeşitli görevler yaparak hikayenin gidişatına etki edebileceğiz ve hikayenin gidişatına istediğimiz gibi dokunabileceğiz. Seçimlerimizin değerli olduğu bu oyunda küçük bir robotu sağa sola kontrol ederek keşfedeceğiz ve bu keşif eşyaları ile hikayenin bitmesini bekleyeceğiz.
 
21 Mayıs’ta çıkacak olan bu platform polisiye oyunu tek oyunculu bir yapıyı bizlere aktarıyor ve bu bağlamda bizlere keyifli ve çekici bir dünya sunması amaçlanıyor. Oyunda pek çok detay bulunuyor ve bu detayların ortasında ilginç gizemler ve sırlar yer alıyor. Bu sırları ortaya çıkarmak bizim görevimiz. Bu tarz platform bulmaca ve polisiye oyunlarını seviyorsanız ve geleceğin temasına ilgi duyuyorsanız bu yapımıza göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyunun Steam sayfası şu anda açık ve dilerseniz Steam sayfasındaki istek listenize ekleyebilir ve oyunun çıktığı gün bildirim alabilirsiniz.
 
 
İstek listenize eklediğiniz her oyun için e-posta adresinize bildirim gönderilebilir, böylece oyundan haberdar olabilirsiniz. Oyunun hangi gün çıktığını bilmemize rağmen bazen o günü kaçırabiliyor ve bu bildirimler bize yardımcı olabiliyor. Bu sebeple listeye eklenmesi çok değerlidir.
 
– Gökkubbe (18 Mayıs: bulmaca, keşif, gizem, macera)
 
 
Tha ltd. Enhance tarafından geliştirilen ve Enhance tarafından yayınlanan bir bulmaca, platform, keşif, macera oyunu Humanity, 16 Mayıs’ta çıkmaya hazırlanıyor. Bir köpeği kontrol edeceğimiz bu yapımda, büyük kalabalıklara rehberlik edeceğiz ve bu kalabalıkları dağıtmaya başlayacağız. herhangi bir hata olmadan gerçek yere. Farklı bir yapıyı ve ilgi çekici ortamı bize aktarmaya çalışan bu bulmaca aksiyon macera oyununda eşsiz bir yapı bizi bekliyor olacak. Oyunda alışılmışın dışında bir dünya tasarımı, içeriği ve dahası tarafımıza aktarılacaktır. Dolayısıyla daha önce deneyimlemediğimiz bir oyun içeriğini bu oyunla birlikte tüketebileceğiz.
 
Daha önce çeşitli etkinliklerle duyurulan bu oyun yapısı prestijiyle oyuncuların ilgisini çeken bir proje. Daha önce çıkış tarihi belli olmayan oyunun çıkış tarihi de yakın zamanda kesin olarak çıkmış durumda ve oyun birçok platformda çıkışını yapmaya hazırlanıyor. Bir köpeği kontrol ettiğimiz ve o köpekle birlikte büyük kalabalıklara yönlendirdiğimiz fabrikasyonda, çok yükseğe zıplayıp uçabileceğiz ve gerçeği bir yerden bir yere götürmeye başlayacağız. Oyunda uçup kaçabileceğimiz bir yapı bizi bekliyor olacak ve koca bir evren karşımıza çıkacak diyebiliriz.
 
 
Oyunda yapmamız gereken çeşitli görevler olacak ve bu görevleri yapabilmek için doğal olarak farklı atılımlar yapmaya başlayacağız. Örneğin bir yerden bir yere uçarak kalabalık grubu orada geçirip oraya yönlendirip bizi takip etmesini sağlayacağız. Aynı zamanda bu döngü hep devam edecek ve karşılıklı olarak farklı kalabalık kümelerin geçişini görebileceksiniz ve oyunda canlı ve ilgi çekici görsellerin oluşması sağlanacak.
 
Farklı bir sanat tarzı ve yapısıyla karşımıza çıkacak olan bu oyunda bir de hikaye modu olacak ve bu hikaye modu kapsamında bize anlatılan hikayeyi deneyip hikayenin ne olduğunu öğrenebileceğiz. sunuyor ve bu hikaye kapsamında bize verilen çeşitli görevleri yapmaya başlayacağız. Öte yandan oyunda çeşitli kullanıcılar tarafından yapılmış parçalar da olacak ve bu bölümlerde farklı tasarımlar bizleri bekliyor olacak. Bu farklı tasarımlarla birlikte kendi seviyemizi tasarlayabileceğiz ve bu seviye tasarım aracını oyun yapısının prestijiyle bizlere sunabileceğiz.
 
 
Seviye tasarım aracı ile kendi fikirlerimizi ve eskizlerimizi oyuna dahil edebileceğiz ve bu seviye tasarımı ile diğer oyunculara gösteriş yapabileceğiz. Oyuna kendi fikirlerimizi dahil ederek bu seviye tasarımlarını farklı oyunculara sunabileceğiz, bölümlerde çeşitli sahnelere ve aksiyon unsurlarına yer verebileceğiz ve bunda kendi sanat formumuzu icra edebileceğiz. oyun. Bu nedenle oyun, geniş bir araç seti sunarak bu seviyeyi tasarlamamıza izin verecektir. Kendi tasarımımızı yapmak için bu oyunda biraz zaman geçirmeye başlayacağız ve kendimize çeşitli parça tasarımları yapabileceğiz.
 
Bulmaca çözme ve aksiyon öğelerinin harmanlandığı bu yapımda üçüncü şahıs kamera perspektifi bizleri bekliyor olacak. Oyunda bu kamera bakış açısı ile birlikte ilerleyip çeşitli kalabalık grupları yönlendirip bu kapsamda çeşitli görevler yapmaya başlayacağız. Oyunda çıktığımız bu macerada farklı tarzlarda bulmacalarla karşılaşacağız tabi ki bu bulmacaları çözmek için oyun içerisinde çeşitli atılımlar yapabileceğiz ve arkamızdaki kalabalık grupları buna yönlendirmeye başlayacağız. taraf. Her bölümde farklı bulmacalar ve yapılacak şeyler olacak. Bu vesileyle onları yapmak için biraz çaba harcayacağız.
 
 
İnsanlık içindeyken, kalabalık kümelere rehberlik edebileceğiz, bu kümeleri farklı bölgelere yönlendirebileceğiz ve aslında her kalabalık kümeyi farklı bir tarafa taşıyabileceğiz. Oyunda her zaman kalabalık grupların çeşitli atılımlar yaptığını ve sağdan sağa doğru uçan insanları görebileceğiz. Dolayısıyla oyunda sürekli bir insan hareketi olduğunu ve bu insanların sürekli bir yere gittiğini söyleyebiliriz. Oyunda sürekli akan bu insan trafiği ile bizlere farklı bir imaj aktarılacaktır. Bundan dolayı oyunda farklı bir yapı ve göz alıcı bir tasarım bizlere aktarılmış olacak.
 
Tabii yukarıda da belirttiğim gibi oyunda farklı türlerde bulmacalar bizleri bekliyor olacak. Bu bulmacaların yanı sıra yapmamız gereken çeşitli hareketler ve aksiyon bölümleri de olacak. Çeşitli kesimleri bir araya getireceğimiz gibi karşımıza çıkan işverenleri de alt etmeye çalışacağız ve bu kalabalık grupla birlikte aksiyona dahil olabileceğiz. Örneğin bir kesimde bir işveren savaşı ile karşılaşacağız ve bu büyük kümelenme ile birlikte o işveren savaşına dahil olmaya başlayacağız ve bu büyük kümelenmeyi yönlendirerek ve yönlendirerek bu işvereni yenmeye başlayacağız.
 
 
Karşılaştığımız işverenler genellikle kalabalık kümelenmeleri ortadan kaldırmak veya yok etmek için adımlar atacaktır. Bu nedenle bu kalabalık kümeyi yani insan kümesini yaşatmaya çalışarak bu kümeyi işverene ulaştırmaya çalışacağız ve ona karşı çeşitli saldırılar gerçekleştirmeye başlayacağız. Bu hakikat yığınlarını düşmanlara yöneltebileceğiz ve yönlendirdiğimiz grupla birlikte onlara zarar verebileceğiz ve sonunda onları yenebileceğiz.
 
Humanity’de farklı parçalar ve tasarımlar bizleri bekliyor olacak. Ortadaki bölüm ve tasarımlar da doğal olarak diğer kullanıcılar için çeşitli tasarımlar olacaktır. Bunları deneyimleme fırsatımız da olacak. Oyunda çeşitli zorluklar bizleri bekliyor olacak yani ilk etapta oyuna alışmamız için kolay bir yapı bizlere aktarılacak daha sonra bu zorluk seviyesi giderek artacaktır. Bundan dolayı oyunda kolaydan zora doğru artan bir yapı bizleri bekliyor olacak.
 
 
Oyunda sürekli büyüyen bir dünya ve dünya bize aktarılacak. Bu nedenle oyun içerisinde yapabileceğimiz oldukça sınırsız miktarda içerik karşımıza çıkacak. Oyunda istediğimiz gibi tasarımlar oluşturabileceğiz, kendi fikirlerimizi oyuna dahil edebileceğiz ve kendi yapbozlarımızı diğer kullanıcılara sunabileceğiz. Oyun için çeşitli araçlar ve içeriklerle birlikte bu oyundan farklı bir deneyim elde edebileceğiz.
 
Standart bir puzzle platform deneyiminin bize aktarılmadığı, farklı bir yapının bize sunulduğu Humanity’de bir köpekle ilerleyebileceğiz, bu köpeğin kalabalık gruplara rehberlik ettiğini görebileceğiz ve deneyeceğiz. Bu köpekle birlikte çeşitli zorluklar açın. Oyunda insan sürülerini ve kalabalık grupları yönlendirip, onları bulmaca çözmek için bir araç olarak kullanabilecek ve bu kümeler ile birlikte daha fazla zorluğun üstesinden gelmeye başlayacağız.
 
 
Farklı bir yöntem ve yapıya sahip olan insanlık, 16 Mayıs’ta biz oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Oyun, hem VR kulaklıklarda hem de normal sistemler ve konsollarda çıkış yapmaya hazırlanıyor. Bu oyunu sanal oyunlarda deneyimlemenin bize çok farklı bir his uyandırması adettendir. Bu sanal unvana sahip olanlar oyunda farklı bir deneyim yaşayabiliyor.
 
Bu farklı deneyime göz atmak ve denemek isterseniz çıkış tarihini bekleyebilir ve bu süreçte oyunu Steam sayfasındaki istek listenize ekleyebilirsiniz.
 
– SONSUZ Zindan (18 Mayıs: aksiyon, strateji, taktikler)
 
 
AMPLITUDE Studios tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından yayınlanan aksiyon, strateji, taktik, rol yapma oyunu ENDLESS Dungeon, 18 Mayıs’ta biz oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu üstten görünüm aksiyon oyununda kendimizi kule savunmasının içinde bulacağız. sistemi ile hem aksiyon hem de kule savunma unsurlarını bir arada karşılayabileceğiz. Oyunda bu iki temel unsur bir arada harmanlanmakta ve karışık bir formda karşımıza çıkmaktadır. Oyundaki bu yapı ile her zaman kendimizi bir şeylere karşı savunmaya çalışacağımızı görebilir ve sonrasında aksiyona dahil olabiliriz.
Hem tek oyunculu hem de kooperatif modu
 
 
Oyunda hem tek oyunculu hem de arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir kooperatif modu bulunuyor. Bu modlar sayesinde oyunda istediğimiz gibi yer alıp tehlikeleri ve tehditleri yenebiliyoruz. Elbette bu tarz oyunları arkadaşlarla birlikte oynamak çok daha keyifli ve içlerinde bu tür modlar varsa birlikte ilerlemek çok daha keyifli oluyor. Bu nedenle oyunu tek oyunculu değil, çok oyunculu yani arkadaşınızla oynamanızı tavsiye ederim.
Üstten görünüşlü bir bina
 
 
ENDLESS Dungeon’da üstten görünüşlü bir yapı bizleri bekliyor olacak. Bu yapı ile birlikte prosedürel yani rastgele bir yapı karşımıza çıkacak. Bu yapı ile her oyunda farklı bir deneyim kazanabileceğiz ve rastgele tehdit ve tehlikelerle karşılaşacağız ve bu tehditlerin geliş yönü ve saldırıları da değişkenlik gösterecek.
Düşman dalgaları
Oyunda sürekli düşman dalgaları üzerimize gelecek ve biz bu düşman dalgalarını yenmek için çeşitli savunmalar kuracağız ve bu savunmalar ile düşman dalgalarını ve kümelerini ortadan kaldırmaya çalışacağız. Yukarıda da belirttiğim gibi oyun hem aksiyon hem de kule savunmayı harmanlıyor ve bu harmanlama sayesinde kendimizi her zaman alanı savunurken bulabiliyoruz. Oyunda sürekli düşman kümeleri karşımıza çıkıyor ve düşman kümeleri her bölge ve bölümde farklılık gösteriyor. Yani her zaman aynı düşmanlar karşımıza çıkmaz, bu düşmanlar çeşitlilik göstererek farklı şekillerde karşımıza çıkabilirler.
 
 
Oyunda her düşman farklı bir yapıya sahip ve bu yapı sayesinde bize farklı şekilde saldırabiliyor ve farklı durumlarda ilerleyebiliyorlar. Her düşmanın kendi yüzü, animasyonu, geliş açısı ve hareket şeması vardır. Bu yapı sayesinde oyun çeşitlilik açısından farklı düşmanları bizlere sunuyor. Oyundaki asıl amacımız elimizdeki araçları bu düşman kümelerine karşı kullanmak ve ardından bölgemizi savunmaktır. Oyunda korumamız gereken bir kristal var ve bu kristalin düşmanlar tarafından ele geçirildiğini görürsek oyunu kaybettiğimizi bilin.
Oyunda roguelike bir yapı bulunuyor ve bu yapı sayesinde kendimizi her zaman ölüp dirildiğimiz bir dizinin içinde bulabiliyoruz. Bundan dolayı oyun bu format yapısı ile hep beraber bir şeyler denememizi istiyor ve bu arada her denemeden sonra kendimizi geliştirmemize olanak sağlıyor. Oyunda atılımlar yaptıktan sonra bu format çalışmazsa farklı bir atılım yapmaya çalışıyoruz ve bu atılım ve plana hakim olmaya başlayabiliriz. Oyunda zor bölümlerde yanımızda olan arkadaşlarımızı davet etmemiz ve arkadaşlarımızla birlikte bu zorlukların üstesinden gelmemiz adettendir.
 
 
ENDLESS Dungeon’da kendi bölgemiz yani kulemiz var. Oyundaki asıl amacımız bu kuleyi savunmak. Oyunda bu kulenin bir çekirdek merkezi olması olağandır. Bu kısma kristal de denir. Bu kristali değeri ne olursa olsun savunmaya çalışıyoruz ve bu arada düşman kümelerini yenmeye başlıyoruz. Düşmanlar ve düşman kümeleri her zaman üzerimize geliyor, bu düşman dalgalarını savunmak ve kendimize bir savunma oluşturmak çok değerli. Oyunda doğrudan aksiyona dahil oluyoruz ve düşman kümelerini yenmek için hem kendimiz hem de arkadaşımızla işbirliği yapabiliyoruz. Oyunda diğer kule savunma oyunlarında olduğu gibi savunma kulesi yerleştirip oyunu izlemiyoruz, kendimizi direkt olarak bir karakter üzerinden aksiyona dahil edebiliyoruz.
Oyunda kendimizi bir istasyon içerisinde bulabileceğiz ve bu istasyondan çıkış yolunu aramaya başlayacağız. Oyunda bir sonraki temasa geçeceğiz ve uzay istasyonundan kendi yolumuzu bulmaya başlayacağız. Oyunda geleceğin teması dahilinde farklı robot tehditleriyle karşılaşacağız ve elimizdeki silahları ateşleyebileceğiz ve düşmanlara karşı çeşitli patlayıcılar kullanarak onları yenebileceğiz. Oyunda kullanabileceğimiz çeşitli silahlar arasında tabancalar, makineli tüfekler, patlayıcılar ve daha fazlası olacak. Oyunda toplam üç kişi olarak ister tek oyuncu olarak ister manga kurarak birlikte ilerleyebileceğiz ve düşmanlara karşı bu ekiple birlikte çalışabileceğiz.
 
 
ENDLESS Dungeon’da her hareketi planlamak ve çeşitli stratejiler oluşturmak çok değerli olacak. Çünkü bu planlar dahilinde farklı düşman kümelerini ve ordularını yenmeye çalışacağız ve bu düşman dalgalarını yenmek için bir plana ihtiyacımız olacak. Bunun dışında yukarıda bahsettiğim silahlar dışında oyunda alev makineleri de olacak. Bu alev makinesi makineler ile birlikte düşmanları kızartmaya başlayacağız ve keskin nişancı silahını alarak düşmanları tek atışta alt edebileceğiz. Bu nedenle oyunda kullanabileceğimiz çok çeşitli cephane ve silah türleri olacak. Bunları kullanmak da tamamen stratejinize ve planınıza bağlı olacaktır.
Bir yandan hayatta kalmaya çalışırken diğer yandan kendi bölgemizi savunmaya çalıştığımız bu aksiyon-kule savunma oyununda her zaman yeni araçlar bulmaya çalışacağız ve bu araçlarla birlikte düşman kümelerini yenebileceğiz. rastladığımız. Oyunda geniş bir silah kütüphanesi olacak ve bu silah kütüphanesinden istediğimizi kullanıp bu silahları düşmanlarımıza uygulayabileceğiz.
 
 
Oyunda adım attığımız her bölgede farklı sırlar, tehlikeler ve hazineler olacak. Oyunda çevreyi keşfetmek ve çeşitli hazineleri ve eşyaları tekrar ortaya çıkarmak çok değerli. Bu stilistik mekanikler oyunda tekrar bulunacak ve etrafta bulduğumuz ganimetler sayesinde yeni içeriğin kilidini açabileceğiz ve düşmanlarla daha güçlü yüzleşebileceğiz. Alışılmış düşmanların yanı sıra oyunda yine devasa yaratıklarla karşılaşabileceğiz. Bu devasa yaratıkların üstesinden gelmek için hem kendimize hem de ekibimize güvenebileceğiz. Bu nedenle oyunda strateji planlamak ve uygulamak çok değerli olacaktır.
Bir yandan hayatta kalmaya, diğer yandan kendi bölgemizi savunmaya çalıştığımız ENDLESS Dungeon, 18 Mayıs’ta biz oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Oyun şu anda ön siparişe açık olup dilediğiniz gibi sipariş verebilir ve sahip olabilirsiniz. oyun çıkmadan önce. Oyunun standart versiyonu 399 TL’ye, diğer versiyonu ise 499 TL’ye satışa sunuluyor. Hangi versiyonu oynamak istiyorsanız o versiyonu satın alabilir ve oyunun çıkacağı günü bekleyebilirsiniz.

besniajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler